Kezdőlap » Útinapló

Útinapló

Pár éve egy könyvesboltban megláttam egy útinaplót, amelybe 4 utazás élményeit lehet megörökíteni. Tetszett a kivitelezés és bár akkor nem volt konkrét tervem a könyvvel, megvettem. Bíztam benne, hogy nem fog örökké üresen és porosan állni a polcon és szerencsére nem így lett.

 

Igaz, hogy elkezdtem írni ezt az elektronikus útinaplót elsősorban a család és a barátok számára, de nem helyettesíti a kézzel írott naplót. A struktúrája is teljesen más: előre nyomtatott kérdések szerepelnek téma szerint, mint pl. közlekedés, szállás, éjszakai élet stb. Tökéletesen megfelel arra, hogy egy utazás főbb és emlékezetes mozzanatait rögzítse személyes kézlenyomattal.

A blog nagyon jó lehetőség arra, hogy részletesen leírhassam napjainkat utazásunk alatt és egy gomb nyomással „lejelentkezhetünk” a családnak és megoszthatjuk élményeinket barátainkkal, de semmiképpen sem szeretnék lemondani a” hagyományos” útinaplómról. Okos telefonok, tabletek ide vagy oda, én sokkal szívesebben jegyzetelek tollal és papírra, ha 5 szónál többről és egy oldalnál kevesebbről van szó 🙂

Vissza a Tippekhez