Qerret

Idei első utunk Albániába két barátunk társaságában történt. Az egy hetes nyaralás már elég sok lehetőséget biztosít, hogy ízelítőt adhassunk nekik Albániából. Számunkra is akad még bőven felfedezni való, jó alkalom, hogy bővítsük a látogatott helyek listáját.

A repülő út gyorsan és eseménytelenül telt – utóbbi jelző mindig pozitívumnak számít ezen a téren.

A reptéren béreltük az autót a Pepa cégnél immár sokadjára, ismer már minket az ott dolgozó srác, most is lelkesen integetett, amikor meglátott. Mondta, hogy nem ugyanazt az autót tudja adni, amit lefoglaltunk, hanem Mercedest. Gondoltuk, addig nincs baj, amíg jobbat kapunk, mint amit kértünk. Valóban Mercedes típusú kocsit kaptunk, de nem a menő fajtát, hanem egy furgon félét. 🙂

Szállásunk felé útba ejtettük a közelben található Maxi marketet és bevásároltunk reggelire valót.

Megérkezésünket Qerretbe az apartmanunkba rakival – itteni pálinkával – köszöntöttük, melyből innentől fogva esti rituálé lett. 🙂

Kipakolás után lesétáltunk a partra. Meglepően sokan élvezték a tavaszi napsütést. Még nincs nyitva minden szezonon kívül, de azért találtunk vacsorára alkalmas helyet. A finom falatok elfogyasztása közben stratégiai megbeszélést tartottunk a másnapi programról.

Bejegyzés felcimkézése: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .