Kezdőlap » Élménybeszámoló » 6. Nap Marbella

6. Nap Marbella

08.26

A mai nap az előzőn elkezdett hármas tevékenységgel: evés, pihenés, fürdés folytatódott, azzal a különbséggel,hogy Marbella környékére mentünk teljesen homokos partra. A több kilométer hosszú partszakasz közepén telepedtünk le. Az előző napokhoz képest ma melegebb volt, igyekeztünk főleg a vÍzben maradni, de így is megpirult mindenki egy kicsit.

Az egyik spanyol fürdőző család talált egy hatalmas medúzát a vízben. Soha sem láttunk ekkorát élőben, valószínűleg a spanyolok többsége sem, mert kisebb tömeg gyűlt össze, amikor a partra lökdösték a medúzát. Valószínűleg már a vízben sem élt, különben nem hiszem, hogy ilyen könnyen ki lehetett volna tessékelni a partra.

Medúza
Tömeg az óriás medúza felett

Kisebb medúzával Balázs is találkozott testközelből, szegénynek a lábát csúnyán megcsípte egy. 

Délután következett az evés rész, majd utána pihenés.

Sokat gondolunk Rióra, hogy vajon hogy érzi magát a kutyapanzióban és hogy reméljük boldogan fog várni minket, nem viseli meg nagyon, hogy „elhagytuk”.

Este ismét találkoztunk Tibivel Marbellában (közben hazamentünk Benalmadenaba), ahová csak ketten mentünk, gyerekek otthon maradtak. Egy helyi étterembe vitt minket, ahol nagyon finom marhahúst adnak. Kilenc órakor találkoztunk, vacsorához nekünk kicsit későn, viszont zöldségekkel tálalták a húst, ezért nem volt megterhelő.

Éjfél után értünk haza, ami normál esetben nem lett volna probléma, csak másnap korán kell kelni, hogy időben Granadába érjünk.

Bejegyzés felcimkézése: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .