Kezdőlap » Élménybeszámoló » Torrevieja

Torrevieja

Reggel találkoztunk Zolival, aki megmutatta a környéket, a barátaink lakását, amit éppen felújítanak és jártunk egy szintén felújítás alatt lévő villában is Torrevieja közelében. Szuper adottságokkal rendelkezik a villa, kicsit elhanyagolt a kert, de igazi gyöngyszem. Ősfák, romantikus kert, számos kiülő hellyel, grillezővel és természetesen medencével. El tudom magam képzelni itt!

Nagyon sok citrom és narancsültetvény található a környéken és láttam articsóka növényt is! A piacon is kapható természetesen, sok más különleges zöldséggel-gyümölcssel egyetemben.

Hatalmas sólepárló található Torrevieja mellett, ami nyáron rózsaszínben pompázik. Kisebb sólepárló területeken láttuk, hogy valóban rózsaszínes a víz felülete, különleges látványt nyújt.

Zoli nagyon kedves, a saját lakásába meghívott egy kávéra. Gyönyörű a társasházuk, ahol laknak, a közös udvarban szökőkút, növények, medence, szaletli! Nálunk kiváltság hasonló színvonalú társasházban lakni, itt alap.

Nagyon tetszettek a körforgalmak, amikor Malagában jártunk. Itt is hasonlóan rendezettek, kreatív installációkkal. Ezek szerint nem csak a déli rész kiváltsága. Egyébként a vezetésben is fegyelmezettek a spanyolok, betartják a sebességkorlátozást. Egyedül a kocsi oldalának meghúzására hívta fel a figyelmünket Zoli és javasolta a teljeskörű biztosítás kötését, mert az viszont elég gyakori. A teljeskörű biztosítás kötésének még annyi előnye volt, hogy nem foglaltak be nagyobb összegű depositot a kártyán, legalábbis a Gold car-nál, ahonnan kölcsönöztük az autót.

Nem vagyunk olyan kisautóhoz szokva, mint a Fiat500, de a céljainknak tökéletesen megfelel. Ketten vagyunk, cuccunk szinte semmi. Egyébként belül kényelmes és kultúrált, parkolni pedig könnyű vele.

Torrevieja szélén minden megtalálható, plázák, Lidl, Aldi, a korábban említett Mercadona.

Bejegyzés felcimkézése: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .