Umag 2.

Lásd előző nap 🙂 : Umag 1.

A tegnapihoz hasonló volt a forgatókönyv: délelőtt fürdés, ebéd, egy kis pihi, délután ismét fürdés, este vacsora és séta a városban.

Délután ellenkező irányba mentünk fürödni. A medúza kergetésen kívül egy úszó stég színesítette a fürdést: a fiúk jó nagyok ugráltak be a vízbe és lökdösték be egymást az apjukkal egyetemben. Én a vízből szurkoltam felváltva hol egyiknek, hol másiknak, attól függően, hogy ki volt éppen hátrányos helyzetben. El is fáradtak rendesen a  nagy harcban.


Vacsora után visszamentünk a sétáló utcába, ahol turistáknak való ajándékboltok sorakoznak, hogy bevégezzük a zsebpénz elköltését. A versenyt ismét Fanni nyerte, elköltötte az összeset, Balázsnak még maradt egy kis fagyira való, a dobogó tetején Márkó végzett, aki vattacukrot vett csak és megállapította, hogy nem finom. Legalább már erre nem fog ácsingózni a jövőben. A jó hír, hogy mindenki dobogós lett.


Holnap irány Szlovénia!

Bejegyzés felcimkézése: ,

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .